Gurman.eu - EU web awards finalist
Uporabnik Išči
  IŠČI PODROBNO

  Za tvojo informacijo

  Je nekaj stvari, za katere je dobro, da jih (sp)poznaš, pa čeprav čisto na kratko.

  Gurman. Društvo dobrih okusov. 
  Videm 50, 1262 Dol pri Ljubljani

  Osnovni podatki

  • T: 041 950 504
  • E: info@gurman.eu
  • W: www.gurman.eu
  • F: fb.com/gurman.eu, fb.com/EnGurman
  • DŠ: 57310696
  • TRR: SI56 34000-1016369662 Sparkasse
  • Ime zbirke podatkov: Gurman, registrirani uporabniki

  Avtorske pravice

  Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.gurman.eu, niso last Gurman, društvo dobrih okusov (v nadaljevanju Gurman). Kuharski recepti ne podlegajo avtoskemu pravu, so pa recepti na Gurmanu predelani in dodelani, zato jih je mogoče uporabljati, ob navedbi vira in z linkom na vir: https://www.gurman.eu. Fotografije so last avtorjev, ki so navedeni pri posameznih receptih; dodajanje avtorjev še vedno poteka. Zato fotografij brez soglasja avtorjev NI mogoče uporabljati v kakršni koli obliki. 

  Gurman ne prevzema odgovornost za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost posameznih informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

  Gurman še posebej OPOZARJA na to, da so vsi nasveti, vezani na zdravje ljudi, zgolj informativni in v nobenem primeru ne morejo nadomestiti strokovnega mnenja oziroma terapije kvalificiranega osebja prehranske, medicinske ali/in drugih strok.

  Gurman, niti druge prave ali fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa (do), uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

  Gurman si pridržuje pravico, da dnevno posega v vsebine spletnega portala, na način, da jih popravlja ali dopolnjuje.

  Splošno 

  Gurman spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek registracijskega formularja na teh spletnih straneh, skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene, kot izključno za uspešno izvajanje ob registraciji zapisanih dejavnosti.

  Na spletnih straneh Gurman obstajajo povezave na druge spletne strani, ki sicer niso v povezavi z Gurmanom. V zvezi s tem ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne napake, ki so posledica morebitnega posredovanja napačnih podatkov ob izpolnjevanju vašega registracijskega formularja.
  V primeru sprememb, potrebnih dopolnitev ali napačno vnesenih osebnih podatkov, lahko podatke v Gurmanu preverimo in po potrebi spremenimo/dopolnimo.

  Vaša privolitev 

  Za zbiranje, urejanje in hranjenje vaših osebnih podatkov je dana z vašo izpolnitvijo registracijskega formularja. Na ta način dajete soglasje, da vaše osebne podatke lahko hranimo in zbiramo, več o varovanju zasebnosti si lahko preberete tukaj.

  Varovanje osebnih podatkov 

  Gurman se zavezuje, da bo varoval osebne podatke, ki nam jih posredujete. Več o zasebnosti, vaših pravicah in varovanju podatkov si lahko preberete tukaj.

  Piškotki (Cookies) 

  Na spletni strani uporabljamo piškotke, več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

  Registracija in preklic registracije 

  Uporabniki nekaterih vsebin Gurmanovih spletnih strani se morajo registrirati. Obvezni podatki so nujni za izvajanje tistih storitve na Gurmanu, ki jih brez registracije sicer ne morete opravljati.
  © 2004-2024 Gurman.eu | Pogoji uporabe | Zasebnost | Piškotki
  15.864 receptov
  Moja kuharica
  Odstrani