Prijava

Restavracija Skipper

Gostinskih lokal v Kopru
12. februar 2009
št. ogledov: 5162

Restavracija Skipper
6000 Koper, Kopališko nabrežje 3

Smerokaz

v koprski marini, tik ob morju kontakti
05 626 18 10
emil.horvat@siol.net

Odprto

NON STOP; od 11. do 22. ure

Kuhinja

ribja, istrska, slovenska

Ocene

Mladina, november 2014 (2/5); Nedelo, 2008 (4/5); Nedelo, 2002 (4/5); gl. opombe

Izvlečki iz ocen

■»... Smola – ali pač slab tajming – je nato spremljala še glavni krožnik: medtem ko je šefe filiral (kar precej preveč pečenega) zobatca, so se priložene vongole ohladile na sobno temperaturo, v relativno dobrem stanju so do nas prišle le še kapesante in spet je bila za odrešitev zagate potrebna steklenička Lisjakovega olivca. Kljub spodobnim sladicam – v vinu kuhani hruški, krostati in tribarvni panakoti – se zdi, da Skipper vse skupaj jemlje preveč lagano sportski in da se je z ambientom iz osemdesetih že mogoče pofurati, s površno pripravljeno košto iz devetdesetih pa pač ne. Skip...« (Mladina, 2014) 
■ »... Moje skromno mnenje: Kljub negotovemu začetku nam je Skipper priredil lepo kulinarično predstavo. Vemo, da na naši Obali dobrojedec stežka najde nadstandardno gostilno, zato je Skipper s svojim delovanjem pravi blagoslov. Ker pa mora nasititi tudi tiste, ki jim vrhunska gastronomija ne pomeni veliko, smo bili s prikazanim zelo zadovoljni.« (Nedelo, 2008) 
■ »... Plus: izvirne zamisli, posrečene kombinacije, lepa harmonija z vini, izvirnost. Minusi: občasna nepazljivost pri soljenju in dodajanju močnih začimb, juhe, prevelika zaletavost pri uvajanju novih jedi, ki (očitno) še niso dovolj dodelane in preverjene.« (Nedelo, 2002)

Cene

Skipper vam bo za večerjo hitro naračunal več kot 40 evrov na osebo (2014) 

Opomba

povezave na nekatere ocene v časnikih/revijah so zbrisane ali plačljive

Spletne povezave

■ najboljši slovenski gostinski lokali, abecedno
■ najboljši slovenski gostinski lokali, krajevno
■ najboljših 100 restavracij na svetu © 2004-2021 Gurman.eu | Pogoji uporabe | Zasebnost | Piškotki
13.987 receptov
Moja kuharica