Gurman.eu - EU web awards finalist
Uporabnik Išči
  IŠČI PODROBNO

  Kako zavijemo praznična darila

  (VIDEO) Avtorica pravi, da je v trgovini s tapetami kupila veliko poceni ostankov. Sicer se moramo znajti drugače. Magari z nakupom ovojnega papirja v knjigarni ali v Ikei.
  15. december 2022
  št. ogledov: 29
  Vprašanje kako zavijemo praznična darila da dokaj preprost odgovor. Pomagamo pa si tudi z video prispevkom na dnu strani.

  Potrebujemo raznobarvni (povoščeni) papir / tapete in praznične trakove. Najboljši so svileni, laneni in bombažni. Kos blaga lahko pobarvamo tudi sami. Za varčevalni, pa nič manj zanimivi način zavijanja daril uporabimo časopisni papir. Morda kak tuj časopis ali domačega s kakšnimi nasveti za pečenje piškotov ali krašenje prazničnega doma.


  Kako zavijemo praznična darila

  Ogled videa na dnu strani je en sam krasen navdih.


  Darila lahko okusno okrasimo z medenjaki. Še posebno z božičnimi medenjaki in z medenjaki s kakavom. Prav poseben okrasek, ne-le za darila, ampak tudi za dom je užiten adventni venček iz medenjakov. Darila lahko okrasimo tudi s številnimi drugimi keksi. V še vroče piškote naredimo luknjice, skozi katere speljemo okrasno vrvico.


  Kako zavijemo praznična darila

  Prav poseben okrasek za darila, pa tudi za smrečico so suhi pomarančni okraski za jelko, pomarančne girlande. Za krašenje pa so primerni tudi posušeni listi ali/in cvetovi, cimetove palčke, zvezdasti janež ali majhne smrekove vejice.
  V trgovini s starimi rečmi lahko najdemo okrasne kroglice, zvončke ali modelčke za piškote.

  Viri

  ■ preveden in dopolnjen članek kako zavijemo praznična darila (izvirno: gift wrapping ideas) Linda Lomelino, z bloga CALL ME CUPCAKE
  ■ številni različni viri


  Kako zavijemo praznična darila

  Spletne povezave

  spletni nakup kuharic Linde Lomelino  © 2004-2023 Gurman.eu | Pogoji uporabe | Zasebnost | Piškotki
  15.749 receptov
  Moja kuharica
  Odstrani